Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Olivafa-Olajfa 30 cm

6.990 Ft (5.504 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Szállítási díj: 991 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Olivafa-Olajfa 30 cm 
Nem értékelt
Azonnali rendelés : +36306527105
6.990 Ft (5.504 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Általában az olajfák nagyon igénytelenek, ami a gondozást illeti, mindazonáltal valamennyi gondozás szükségeltetik, hogy hosszú ideig gyönyörködhessen olajfájában.  Azt ajánljuk, hogy dézsába ültesse az olajfát: ebben az esetben télen, amikor nagyon hideg van, fagymentes helyre tudja vinni a növényt. Az olajfa ezért nagyon hálás lesz, főleg a fiatalabb példányok, hiszen azok érzékenyebbek a fagyra.

Nyáron kihelyezheti a fát közvetlen napsugárzásra is. Ez a fa egy igazi napimádó. Amennyiben az olajfa elkezdi eldobni leveleit, az a szomjúság jelet. Ez a jel gyakran dézsás növények esetében figyelhető meg. Ilyenkor célszerű az olajfát is naponta öntözni. Ami a legfontosabb, hogy minden esetben kerülni kell a pangó vizet, mert abban a fiatal, sérülékeny gyökerek rothadásnak indulhatnak.

Az olajfa a homokos talajt kedveli , ez felel meg leginkább a természetes közegének. A dézsa mérete szintén nagyon fontos. Legalább olyan nagynak kell lennie, mint a fa lombozatának. Ebben az esetben lehet csak biztos abban, hogy a gyökereknek elég helyük van a terjeszkedéshez.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!