Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lantlevelű fikusz (Ficus lyrata)

30.890 Ft (24.323 Ft + ÁFA)

Lantlevelű fikusz (Ficus lyrata)

Nagy méretű, kb 150cm magas a növény. 

Nem értékelt
Azonnali rendelés : +36306527105
30.890 Ft (24.323 Ft + ÁFA)

Leírás

A lantlevelű fikusz (Ficus lyrata) a trópusi Afrika területéről elterjedt, nagyméretű levéldísznövény, amely különleges formájú leveleivel díszít. A lantlevelű fikusz, több más fikuszfajtához hasonlóan mérgező!

A növény díszét, a nevét adó, hangszert formázó, világoszöld, erősen erezett levelei adják. Nagyméretű szobanövény, ezért mindenképpen biztosítsunk számára, elegendő helyet, szépsége, akkor érvényesülhet igazán.

Ahogy a legtöbb fikusz, így a lantlevelű fikusz esetében sem jó választás, ha huzatos helyen tartjuk, mivel erre a levelek ledobásával reagál a növény. Keressünk számára kellemesen meleg és világos, tűző naptól, és huzattól mentes helyet. Közepes vízigényű növény, rendszeres, mérsékelt öntözést igényel, télen ritkábban öntözzük. Figyeljünk arra, hogy ne öntözzük túl, a pangó víz ártalmas, és levélhullást eredményez. Páratartalom igénye közepes, ezért ha párásítunk, azt meghálálja. Ha túlságosan száraz és fűtött, meleg a szoba levegője, az kedvez a pajzstetvek, takácsatkák és tripszek megjelenésének

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!