Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Illatos sárkányfa (Dracaena fragrans)

9.990 Ft (7.866 Ft + ÁFA)

Illatos sárkányfa (Dracaena fragrans)

nagy méretű, kb 130cm magas. 

Nem értékelt
Azonnali rendelés : +36306527105
9.990 Ft (7.866 Ft + ÁFA)

Leírás

Az illatos dracéna az egyik legnépszerűbb dracéna faj, a kertészeti üzletek rengeteg változatban forgalmazzák. Levelei szélesek és csíkosak, a törzs tetején, látványos levélüstököt formáznak. A különbség az egyes változatok között főként a levelek és a leveleket díszítő csíkok színében van.

A Dracaena fragrans ’Massangeana’ az egyik leggyakrabban forgalmazott változat, a levelek alapszíne világoszöld, míg a levelek közepén húzódó sáv egészen élénk sárgászöld árnyalatú.

Az illatos sárkányfa világos, vagy félárnyékos helyen érzi igazán jól magát, a teljesen napos helyeket kerüljük a lakásban való elhelyezése során. A számukra ideális hőmérséklet 18-25 fok között van, az átlagos szobahőmérséklet így teljesen megfelel.

Az öntözés során földjét állandóan tartsuk enyhén nyirkosan, fontos a kiegyensúlyozott öntözés, a száraz földlabdát, és pangó vizet is kerüljük, különben levelei lehullanak, a pangó víz hatására, pedig rohadni kezdenek a gyökerei, ami könnyen a növény pusztulását okozhatja. Tavasztól, nyár végéig két hetente tápoldatozzuk őket. Ősszel és télen elhagyható a tápoldatozás.

A képen mintapéldány szerepel a rendelhető növények közül.

A rendelt növények minimálisan eltérhetnek a mintapéldánytól de azonosak a feltűntetett mérettel.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!